Reklama

Magda Gessler pokazała najnowsze rewolucje. Premierowy odcinek z pogranicza Wielkopolski

fot. Kuchenne Rewolucje / TVN
fot. Kuchenne Rewolucje / TVN

Nowy sezon programu celebrytki zaczął się w czwartek.

Pisaliśmy już na epoznan.pl o tym, że Magda Gessler w październiku pojawiła się w Borysławicach przy drodze krajowej nr 12. To trasa Kalisz - Sieradz, ale już w województwie łódzkim. W czwartek w telewizji można było zobaczyć efekty "Kuchennych rewolucji" w lokalu "Schab w panierce", które przeprowadzono właśnie jesienią.

Miejsce zyskało nową nazwę - "Zajazd Polskie Drogi", a także nowe menu. Magda Gessler zaproponowała w nim m.in. zupę pomidorowo-dyniową, kurczaka z gołąbkami czy marynowaną karkówkę. Coś słodkiego? Jabłko pieczone z paschą. Powrót restauratorki po kilku tygodniach okazał się dużym sukcesem. Szczególnie zachwalała zupę swojego przepisu przyznając, że jest "orgastyczna". - Miejsce jest godne polecenia, godne uwagi. Niesamowite, co tu się dzieje. I goście - skwitowała ekspertka kulinarna.

Najczęściej czytane w tym tygodniu

Dziś w Poznaniu

14℃
2℃
Poziom opadów:
0 mm
Wiatr do:
18 km
Stan powietrza
PM2.5
14.60 μg/m3
Dobry
Zobacz pogodę na jutro