Magda Gessler skontrolowała poznański lokal po rewolucjach
Z relacji w mediach społecznościowych wynika, że jest zadowolona.
Już na początku marca informowaliśmy, że znana restauratorka pojawiła się w Dobrym Miejscu 65 przy ulicy Piątkowskiej, które zamieniła w Bar u Grochowej. W poniedziałek Magda Gessler ponownie odwiedziła Poznań i zawitała do miejsca, które odmieniła. W relacji na Facebooku i Instagramie pokazała jedno z dań - pieczarki z foccacią marynowane w sosie z soi z beszamelem. Nazwała je "genialnymi".
Tym, że lokal przeszedł rewolucję we wtorek pochwalili się także jego właściciele. - Nadszedł TEN moment, kiedy możemy oficjalnie ogłosić, że wszystkie zmiany jakie zaszły w naszym lokalu, począwszy od nazwy, przez wystrój, i przede wszystkim, to co znajduje się w naszym menu, to wynik REWOLUCJI - rewolucji, którą przeszliśmy z Panią Magdą! [...] Największa zmiana trwa w nas, z przewietrzonymi głowami, z uśmiechem, z nowymi pomysłami ale przede wszystkim z chęcią i zaangażowaniem ruszamy ku nowej przygodzie. Mamy w ręku mapę, którą są wszystkie rady, podpowiedzi, smaki, jakie otrzymaliśmy przez udział w programie, od Pani Magdy! - napisali na FB. Podziękowali całej ekipie, która realizowała program i odświeżała lokal. - Jesteśmy jeszcze oszołomieni po wczorajszej rewizycie, jeszcze nam emocje całkowicie nie opadły, ale możecie dzisiaj nas odwiedzić - jesteśmy otwarci! Na ekranach telewizorów będzie można obejrzeć naszą drogę ku dobremu już za kilka tygodni - dodali.
Najpopularniejsze komentarze