Reklama

Magda Gessler przeprowadziła rewolucje w kolejnej wielkopolskiej restauracji

fot. Magda Gessler / FB
fot. Magda Gessler / FB

Najnowszy odcinek "Kuchennych rewolucji" realizowano w Żerkowie pod Jarocinem.

W czwartek będzie można zobaczyć najnowszy odcinek kultowego programu, w którym Magda Gessler przeprowadza rewolucję w wybranej restauracji. Tym razem widzowie będą mogli zobaczyć zmiany w lokalu znajdującym się w Wielkopolsce.

S.U. Bałtyk w Kołobrzegu - wypoczynek, który zostaje w pamięci. Najlepsza lokalizacja, uzdrowiskowy klimat, morze na wyciągnięcie ręki. Rezerwuj teraz i wypocznij tak, jak lubisz - www.subaltyk.pl
REKLAMA

Restauratorka odwiedziła "Pizzerię Familijną" w Żerkowie na terenie powiatu jarocińskiego. Z zapowiedzi odcinka wynika, że pierwsza wizyta Gessler nie zakończyła się dla właścicieli restauracji przyjemnie. Jedzenie miało być niesmaczne, a w kuchni odkryto m.in. zapas mrożonych zapiekanek.

Obecnie restauracja ma nową nazwę - Bistro Tłusty Indyk. W menu króluje właśnie indyk - faszerowany, a także na zapiekance. Są też inne dania według przepisu Magdy Gessler - zupa z kalafiorem, pizza z sosem śliwkowo-powidłowym oraz pasztecik z farszem z wątróbki.

Czy rewolucja zakończyła się sukcesem? To okaże się w najnowszym odcinku. Start o 21.30.

Najczęściej czytane w tym tygodniu

Dziś w Poznaniu

Jest ostrzeżenie IMGW nawet drugiego stopnia!
32℃
17℃
Poziom opadów:
0 mm
Wiatr do:
14 km
Stan powietrza
PM2.5
9.10 μg/m3
Bardzo dobry
Zobacz pogodę na jutro